| Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
| Autor |
Poruka |
slatka mala

Pridružio: 11 Dec 2007 Poruke: 15 Lokacija: bgd
|
Poslao: Pet Dec 14, 2007 1:03 pm Naslov: |
|
|
a bre aco,kad ce vise taj cd???puno pozdrava! najbolji si!!! |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
splicanka

Pridružio: 07 Dec 2007 Poruke: 4 Lokacija: MÜNCHEN
|
Poslao: Pet Dec 14, 2007 11:53 pm Naslov: |
|
|
Kao prvo zelim da pozdravim gospodina Acu i da mu kazem da je najlipsi i najbolji.Nadan se da ce mu ovaj cd imati jos vise hitova nego prijasnji.Zelim mu samo reci otkada su izisle ove dvi pisme-Ova noc bez tebe boli i U mojim venama da se pisma Ova noc bez tebe boli jako puno vrti u Hrvatskoj u nocnim klubovima i da je jako dobro prihvacena:Zelila bi gospodina Acu pitata dali ce i kada imati nastup u Njemackoj bolje receno i gradu Münchenu?A isto tako ga zelim pitati dali ce gostovati po Hrvatskoj(Split)?Hvala lipa veliki pozdarv velikom coviku i pjevacu gospodinu Aci.....  |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
AcoPejovic
Pridružio: 05 Nov 2007 Poruke: 3
|
Poslao: Ned Dec 16, 2007 10:21 pm Naslov: |
|
|
Zeleo bih da se zahvalim svima na velikoj podrsci koju mi ukazujete. Usled velikih obaveza i malo vremena necu biti u mogucnosti da neko vreme odgovaram na vasa pitanja. Nadam se da ce te me razumeti.
Trudim se koliko mogu da sto vise vremena provedem sa porodicom. Snimio bih, naravno, ukoliko je tekst dobar. U Nisu je bilo fantasticno. Pomenutog gospodina Loncarevica i ne poznajem. Ne znam tacan datum gostovanja u Nemackoj ali se nadam da ce biti uskoro.
Zelim vam srecne novogodisnje i bozicne praznike.
Veliki pozdrav,
vas Aco |
|
| Nazad na vrh |
|
 |
|